Jump to content

Sütőpapír felhasználás kreatívan!

2016. 07. 07. 19:08

Frissen tartanád kinyitott borodat, netán szekrényedet szeretnéd makulátlanná és tartósan frissé varázsolni? Nincs másra szükséged, mint sütőpapírra, ami egy tucat használati tárgyat kiválthat!

A sütőpapír minden konyhában fellelhető és legyen szó világmárkáról vagy a legolcsóbb változatról mindegyik tökéletesen funkcionál saját és vagy tucat más feladatkörben egyaránt. Ugyanis a darabka hőálló papír olyan kiaknázatlan képességekkel rendelkezik, amire talán sosem gondoltál!

A sütőpapír kiváló segítség lehet akkor, ha borodból maradt még egy kevés, és a dugót az istenért sem tudod eredeti helyére visszatuszkolni. Ilyenkor jön jól a sütőpapír, amit ha a parafadugó köré csavarsz.

A fiókodat és konyhai tárolókat egyszerű praktikával, minimális ráfordítással tarthatod ragyogóan tisztán: celluxszal rögzített sütőpapírral. A fiók méretére szabott sütőpapír meggátolja a szennyeződések lerakódását és portaszító hatása révén sokkal lassabban válik piszkossá.

Gyertyatartóként is megfelelő, sőt ha autód antennáját áttörlöd vele a vétel is jobb lesz, mivel a sütőpapír viaszos réteget képez rajta, ami taszítja a szennyeződéseket.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
(Kép: alicdn.com)