Jump to content

Kreatív könyvespolcok, könyvmolyoknak

2015. 09. 09. 12:30

Aki a könyvet szereti, rossz ember nem lehet, és lakásának fő jellemzője, hogy sosincs helye az állandóan bővülő állomány tárolására. Az olvasás szerelmeseinek nyújtunk most helytakarékos, mutatós tárolási ötleteket, melyeket fillérekből elkészíthetők.

Egy jó könyv igazi kincs, amit a kiolvasása utána kár volna kidobni, hiszen úgyis vagy egy tucatszor átlapozzuk még. A hasonló gondolkodású emberek „problémái” itt kezdődnek a könyvtárolással kapcsolatban, mert hamar kinőhető az összes polcos szekrény, és ki tenné be kedvenc társait a fiókba, vagy kartondobozba a padlásra?

Gondolkodjuk kreatívan, és használjuk ki a lehető összes felületet a tárolásra, legyen szó az ajtó körülött lévő üres falról – amit pillanatok alatt be lehet polcozni – vagy a kanapé mögötti térről.


A modern dizájn kedvelői sem maradnak ki a szórásból, és azok sem, akik szeretnek elbújni a világ elől, egy

kicsit. Mindegyik könyvespolc fillérekből elkészíthető, és csupán idő és kézügyesség szükséges hozzá. Bármelyik bútoráruházban lehet méretre vágatni, ám ha az kevésbé preferált milliónyi kész darabból válogathatunk, pénztárcabarát árakon.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: woohome.com)