Jump to content

Tudja mibe kerülne a hűtés-fűtés felújítás? Számolja ki online kalkulátorral

2020. 11. 17. 16:15

Akár új épületről, akár otthonunk felújításáról van szó, a hűtés-fűtés és vízszerelés– összefoglaló néven gépészet – kialakítása, korszerűsítése még némi műszaki ismerettel rendelkezőknek is kihívás lehet. Nagy segítséget jelent a lehetőségek és költségek közötti eligazodásban a REHAU@Home online kalkulátora, amellyel felmérhetjük tervezett beruházásunk költségeit, sőt akár azonnal kivitelezőt is találhatunk, és meg is rendelhetjük tőle a munkát. (X)

Építkezést, felújítást előkészíteni és lebonyolítani szerteágazó feladat, még egy hőszigetelés vagy tetőfelújítás esetén is, nemhogy a lakás korszerű működéséért felelős, annak hűtését-fűtését, ill. vízhasználatát szolgáló berendezések kapcsán. Találnunk kell hozzáértő szakembert, meg kell vásárolnunk a szükséges berendezéseket és a beszereléshez, beüzemeléshez szükséges segédanyagok néha végeláthatatlannak tűnő sorát. De nagyon gyakran már ott kezdődik a fejtörés, hogy azzal sem lehetünk feltétlenül tisztában, milyen sokféle hasznos, innovatív és persze környezetbarát megoldás szolgálhatja kényelmünket. Az sem csoda, ha akár csak egy kazáncserével járó fürdőszobafelújítás esetén sem tudjuk felsorolni, milyen berendezéseket kell megvásárolnunk, milyen költségekkel kell számolnunk.

Már ebben a tekintetben is támogatást jelent a REHAU@Home vadonatúj, és a piacon egyedülálló kalkulációs rendszere, amellyel többek között a lakás paramétereit megadva már 5 perc alatt készülhet egy első online kalkuláció az építeni/felújítani szánt épület gépészeti berendezéseinek költségvetésére vonatkozólag.

Miközben végigmegyünk a tételeken többször érezzük, … ja igen… erre is szükség lehet.

Sőt, az oldal abban is segít, hogy olyan témákban is döntéseket hozzunk, amire addig nem is gondoltunk. Latolgathatjuk a standard, smart vagy prémium megoldásokat, ami a fűtés esetén a ma már szokványosnak mondható padló, padló és fal, illetve padló, fal és plafonfűtésben rejlő különbségeket jelenti. Gyakorlatilag ennek az egyszerűen használható, jól kialakított online kalkulátornak segítségével e-mail címünkre azonnal megérkező árajánlathoz juthatunk, amelyet kinyomtatva már talán jobban elboldogulunk a gépészet világában. Persze ebben maga az oldal is jócskán kínál információt pl. a padló, fal vagy plafon fűtés, a higiénikus vízvétel vagy korszerű vízelvezetés tekintetben.

És még valami, ami nagyon hasznos: ezzel az online kisokos nem csupán a szükséges berendezések, szerelvények árát foglalja nekünk össze, hanem tartalmazza a kivitelezési költségeket is, azaz komplett költségvetés birtokában folytathatjuk a tervezgetést.

De térjünk vissza a kalkuláció felépítésére egy mondat erejéig.

A folyamat során komplett ajánlat eléréséhez olyan kérdésekre kell válaszolnunk, amelyek figyelembe veszik az épület, vagy helyiség méreteit, minőségét, a lakók szokásait és igényeit – tényleg olyan dolgokat is, amire nem is gondolnánk. Így a kalkuláció végére érve, kapunk egy olyan komplett költségvetést, amely nagy eséllyel figyelembe vette a várható összes költséget: a beépíteni szánt zuhanyzó, mosdó, és szerelvényeinek költségétől a szükséges csövek költségéig. A kalkulációt pedig azonnal e-mail boxunkban találjuk.

Ha pedig a munkát éppen nálunk elvégző kivitelezőt keresünk, a környékünkön munkát vállalók közül máris kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikus szakembert. Kérésünkre fel is veszi velünk a kapcsolatot, de ezt mi is megtehetjük, és máris folytatódhat az igények és költségek pontosítása és indulhat a beruházás.

Próbálja ki Ön is a REHAU@Home online kalkulátorát!

https://www.rehau-home.hu/

(Forrás: Szerkesztőség)