Jump to content

Az idén április elején lesz a CONSTRUMA

2019. 03. 13. 11:28

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek, felújítanak vagy még csak tervezik.

Mintegy 500 kiállító 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel legújabb kínálatát. Gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, akciók színesítik a kínálatot.

2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM (hűtés, fűtés, klíma és megújuló energia) is tagja e csokornak.

 

Az építkezéshez szükséges anyagok, termékek, épületgépészeti megoldások két pavilonban találhatók, minden fellelhető, amire az építkezőknek szüksége lehet. A megújuló energia, légtechnika a korábbiaknál is színesebb választékkal vonul fel ezúttal. A látogatók számára hétvégén előadások is segítik az építkezéshez,  épületgépészeti megoldásokhoz szükséges információk elsajátítását.

A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign (mely szintén két pavilont tölt meg) ezúttal is felvonultatja a lakásbelső kialakításhoz szükséges termékeket, DIY programokkal, ingyenes lakberendezési tanácsadással fűszerezve. A Lakberendezők Országos Szövetsége Design – Generációk standján mutatja majd be két különböző stílusban berendezett lakáson át az új lakberendezési trendeket.

A  Magyar Design stand keretében 25 fiatal tervező munkáin át ismerkedhetnek a design trendekkel. Külön érdekessége lesz a kiállításnak a Bútorszövetség által szervezett workshop, ahol mindenki egy kis időre profi aszatalosnak érezheti magát. A faépítészet látványos elemeit is megcsodálhatják a látogatók az Innowood projekt keretében.

A kerttervezés, kertépítés szerelmesei pedig a CONSTRUMA Kert pavilonjában választhatnak a kerti kisgépek és szép növények közül.Kertjeikhez új inspirációkat gyűjthetnek a XI. Magyar Kertépítő Veseny és Show látványos standjain, melyek az AMC támogatásával valósulnak meg. Élőben követheti a Euroskills hazai válogató keretében a fiatal szakemberek kertépítő munkáját. Bonsai és kaktuszbemutató, növényvédelmi tanácsadás is várja az érdeklődőket.

CONSTRUMA CSOKOR NYITVATARTÁS:

szakmai napok:               április 3-5., naponta 10-18 óráig

nagyközönség napok:     április 6-7., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: www.construma.hu , www.otthon-design.hu

(Forrás: szerkesztőség)