Amikor valaki egészségesen étkezik és fogyni próbál, e hét élelmiszer közül számtalan megtalálható étrendjében. A valóságban azonban a szója befolyásolja az anyagcsere működését, a glutén hatással van az ízületekre, a tejtermékek pedig a bőrre.
A valódi probléma az élelmiszer-intoleranciában keresendő - mutatott rá JJ Virgin, hozzátéve, hogy ez nem összetévesztendő az étel-allergiával. Az élelmiszer-intolerancia fiziológiai válaszok összessége, amelyet bizonyos élelmiszerek fogyasztása vált ki a szervezetből. Ilyen mellékhatások lehetnek a puffadás, az ízületi fájdalom, a fejfájás és a fáradtság.
A diéta elkezdéséhez száműzze három hétre a felsorolt élelmiszereket, majd a következő egy hónapban fokozatosan vigye azokat vissza étrendjébe, egyszerre csak egyet.
Egy hét alatt 3 kilót is lealhatunk - 7 étel száműzésével
JJ Virgin táplálkozás-szakértő ajánlásával 3kg-ot veszíthet súlyából, mégpedig úgy, hogy 7 ételt kizár étrendjéből. Ezek: a glutén, a tojás, a tejtermékek, a szója, a földimogyoró, a kukorica, a cukor és a mesterséges édesítőszerek - olvasható a Fox News összeállításában.
(Forrás: hazesotthon.co.hu;orientpress | Kép: pixabay.com)