Jump to content

A kétszobás, társasházi lakások iránt a legnagyobb a kereslet

2018. 03. 19. 14:00

A fővárosban átlagosan egy-két hónap alatt talál gazdára egy eladó ingatlan, de szerencsés esetben ez az idő akár két hétre csökkenhet: tapasztalatok szerint ha az ingatlant sikerül jól beárazni, a rákövetkező héten kirobbanó érdeklődésre lehet számítani. – írja szombati számában ingatlanértékesítő szakemberek véleményét idézve a Magyar Hírlap.

 

Amennyiben az árazás nem elrugaszkodott, könnyen megúszható az alku, és az sem elképzelhetetlen, hogy a lakás a hirdetésben szereplőnél magasabb áron kel el – mutatott rá Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat tulajdonosa, aki szerint a legkönnyebben eladható ingatlantípusok a társasházakban lévő lakások, legyen az panellakás vagy új építésű.

Jellemzően a kétszobás, amerikai konyhás nappalival ellátott ingatlanokat keresik a vevők. Ezek jó befektetések, könnyen értékesíthetők, mindig forgalomképesek. A lapnak Szemler Tamás, a Duna House franchise-igazgatója többek között arról beszélt, hogy a magyar a legfejlettebb ingatlanközvetítői piac a régiós országok között.

(Forrás: hazesotthon.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)