Jump to content

Egészségünk megőrzése érdekében, fontos gondolnunk a víztisztításra!

2017. 06. 08. 09:05

Felmérések tucatjai bizonyítják, hogy amennyiben hosszú távon fogyasztja a normál csapvizet, súlyos veszélyeknek teszi ki az egészségét. Orvosok és egészségügyi szakértől többször is felhívták a figyelmet arra, hogy mennyi szennyező anyag van a csapvízben, milyen egészségügyi kockázatot jelent ez. Azonban örvendetes, hogy erre megfelelő és mindenki számára hozzáférhető megoldás is létezik.

Milyen anyagoktól kell megtisztítani az ivóvizet?

A vízben levő szennyeződések egy része közismert, vegyi anyagok, nehézfémek valamint a fertőtlenítésére használt klór. Kis mennyiségben egyiktől sem lesz problémánk, de éveken keresztül mindennap bevíve ezt a szervezetbe, már akár súlyos gondokat is okozhat. Mindezek mellett olyan anyagok is vannak a csapvízben, amiről kevesen tudnak, mivel meglehetősen kevés helyen beszélnek róla. Ilyen például a gyógyszermaradványok, de a hormonok is – utóbbi ugyancsak a gyógyszereknek tulajdonítható. Mindezekből évente hatalmas mennyiséget használunk el, jelentős része azonban egyszerűen a csatornahálózatba kerül. Innen pedig természetes módon jut a víz természetes körforgásába, hogy végállomásként ismét az ivóvizes poharakban kössön ki.

Rendelkezünk a megfelelő víztisztítási eljárással

Ez ellen a leghatékonyabb és legegyszerűbb védekezési forma olyan korszerű szűrőberendezést beszerezni, mellyel a közművek nem rendelkeznek. Az egyszerű háztartási víztisztítók a mai technológiával más oly módon képesek kiszűrni a szennyeződéseket az ivóvízből, hogy gyakorlatilag teljesen tiszta és friss víz kerül a poharunkba.

Vízszűrők és víztisztítók között válogathat

Vízszűrőkkel és víztisztítókkal foglalkozó áruházunkban tucatnyi vízszűrő berendezés közül tud válogatni. Szakembereink megfelelő tanácsokkal tudják ellátni önt és segítenek a legalkalmasabb eszközt kiválasztani. Keresse meg vállalkozásunk, hogy egy egészségesebb jövő reményében megfelelő eszközzel rendelkezzen a családban elhasznált vízmennyiség rendszeres megtisztításához.

(Forrás: hazesotthon.hu, cleanwater.hu l Kép: pixabay.com)