Jump to content

Add el könnyebben- készítsd fel előtte!

2017. 01. 18. 09:05

Ismered a home staging módszerét? Az új trend, ami lassan Magyarországot is eléri, a lakáseladás egy új dimenziójába kalauzol. 

Manapság - egyelőre leginkább külföldön, de lassanként már Magyarországon is - egyre népszerűbb a home staging. Hogy mi is ez pontosan? Lakásfelkészítés, mely abban segít, hogy minél jobb színben tüntesd fel eladandó lakásod, megkönnyítve és meggyorsítva ezzel az adásvétel folyamatát.

Ha fontos számodra az idő, a pénz, a magabiztos nyugalom és a lehető leggyorsabban és legmagasabb összegért szeretnéd eladni lakásod vagy házad, érdemes megfogadni a home staging szakértők tanácsait.

Egy ilyen ingatlanfelkészítés többféle trükkből és tanácsból áll, mellyel vonzóbbá teheted az eladásra szánt ingatlant. Segít jobb ingatlanfotókat készíteni és azokkal hatásosan hirdetni. A tanácsadás segít abban is, hogy az adásvétellel járó elkerülhetetlen stresszt enyhítse és az esetleges kezdeti eredménytelenséget kiküszöbölje. Mindemellett kreatív ötletekkel segít felkészíteni az ingatlant arra, hogy megtalálja a megfelelő vevőkört.

A felkészítés célja, hogy a potenciális vevő meglássa a lakásban rejlő lehetőségeket és észrevegye annak vonzó tulajdonságait.

Ha számodra fontos, hogy életed - vélhetően - legértékesebb vagyontárgyát, az ingatlanodat a lehető legjobb árért értékesítsd, érdemes felkeresni a lakásfelkészítő szakembereket, vagy legalábbis utánajárni az ilyenkor alkalmazott trükköknek és ötleteknek.
 
 
További érdekességekért, bátran keresd fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: pixabay.com)