Jump to content

Adni Öröm! - Legyen szebb a rászorulók karácsonya!

2016. 12. 16. 13:12

Mi is tehetünk azért, hogy idén karácsonykor a legszegényebbek asztalára is ünnepi vacsora kerülhessen a SPAR „Adni Öröm!” jótékonysági gyűjtésének segítségével.

A SPAR Magyarország idén 20. alkalommal indítja útjára a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös akcióját. Az „Adni Öröm!” nagyszabású jótékonysági élelmiszergyűjtő program keretén belül december 15-20. között bárki leadhatja tartósélelmiszer felajánlását a 165 SPAR és INTERSPAR üzlet valamelyikében.

Az „Adni Öröm!” akcióban bárki részt vehet, aki a SPAR vagy INTERSPAR üzleteiben megvásárolt tartósélelmiszert a fizetés után leadja a Máltai-ponton a Szeretetszolgálat önkénteseinek, akik még karácsony előtt eljuttatják azokat a rászoruló családoknak. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is megvásárolható az üzletlánc kasszáinál a szervezet adománykártyája is, amellyel a nehéz sorsú gyermekeket támogathatjuk.

A www.adniorom.hu honlapon a résztvevő áruházak listája mellett idén először azt is nyomon követhetjük, mennyi felajánlás érkezett a különböző élelmiszer kategóriákban, és hogy hol tart az összefogás.

Az évek óta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kezdeményezésnek köszönhetően csak a tavalyi évben több mint 257 tonna tartósélelmiszer gyűlt össze a SPAR-csoport üzleteiben, ezáltal több mint 32 ezer ember otthonában telt boldogabban a karácsony. Az elmúlt évek során összesen több mint 2 millió kilogramm tartósélelmiszert ajánlottak fel az üzletlánc vásárolói, melyet 1,1 millió rászoruló emberhez juttatott el a segélyszervezet Magyarországon.

A kezdeményezésről és a résztvevő üzletekről minden információ megtalálható a www.adniorom.hu honlapon.

(Forrás: Hazesotthon.hu)