Jump to content

Erre figyelj, ha Samsung Note 7-et vettél!

2016. 09. 03. 12:30

A Samsung visszahívja az összes Note 7-et a töltés közben kigyulladó vagy felrobbanó akkumulátorok miatt. A visszahívott darabok helyett újat kapnak a vásárlók.

A Samsung közlése szerint a cég belső vizsgálata során kiderült, hogy a hibás akkumulátorok okozták a tüzet. Felhívták a figyelmet, hogy egymillió telefon közül mindössze 24 esetben fordult ez elő, azonban visszahívják az összes eladott telefont.

A világ legnagyobb okostelefon-gyártója augusztus 19-én dobta piacra legújabb telefonját 10 országban, és eddig több mint 2,5 millió darabot adott el. A Credit Suisse számításai szerint a visszahívás és az elhúzódó szállítások miatti bevétel-kiesés a legrosszabb esetben mintegy 5 százalékkal, 1,34 milliárd dollárral csökkentheti a cég idei működési eredményét.

A Samsungnál előforduló hibát igyekszenek orvosolni, ám a csalódott vásárlók már hangot adtak véleményüknek az interneten. A hihetetlenül jó marketingkampánnyal piacra dobott telefon a várakozások szerint teljesített, aztán jött ez az aprócska malőr…

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
Forrás: hazesotthon.hu | Kép: galaxynote7info.com