Jump to content

A sikeres lakáseladás titka

2016. 08. 31. 19:05

Saját szakálladra intézed a lakáseladást? Akkor ezekre figyelj, ha a hihetetlen online hirdetőversenyben egy másodpercnél több figyelmet szeretnél.

Az online világban minden egy pillanat töredéke alatt történik, így az egy-egy dologra jutó figyelem is másodpercekben mérhető. Néha jobb is, sőt, de amikor az ember eladna valamit nagyon meg kell küzdeni a figyelemért.

A lakás eladás során ez az egyik legnehezebb dolog, mármint fenntartani az érdeklődést és megragadni a figyelmet, hiszen óránként tucatnyi új hirdetés kerül fel az oldalakra a vásárlót pedig nyakon öntik a jobbnál jobb, szebbnél szebb otthonok.

Mi kell a jó eladáshoz?

A sikeres eladás titka a részleteken múlik. Először is, ami mindent visz a fénykép. Persze lehet csak lőni néhány fotót a rumlis lakásról vagy elő lehet készíteni a helyiségeket a képkészítésre, meg lehet keresni az ideális szöget, és voilá, kész is a vásárlócsalogató kép. Nem kell hozzá fotósnak lenned, csupán azt vedd alapul, hogy te milyen hirdetésre kattintatnál rá.

A másik fontos dolog az adatbőség. Minél több információ van feltüntetve a lakásról annál szimpatikusabbá válik. Nem baj, ha minden apróságról beszámolsz, hiszen azzal csak növeled a vásárlási kedvet, hiszen ki akar zsábamacskát venni?

A harmadikról nagyon sokan megfeledkeznek, pedig szintén hangsúlyos szerepe van a sikeres értékesítésben. Ez az alaprajz. Egy átlátható, szépen felvázolt alaprajz mellé megfelelő fotókkal és információkkal, máris sokkal eladhatóbbá teszi az otthonod.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
Forrás: hazesotthon.hu | Kép: pinimg.com