Jump to content

Mit tesz a lakással néhány PVC cső?

2016. 08. 27. 19:05

A PVC cső magában nem szép látvány, ám némi kreativitással igazán szemrevalóvá alakíthatjuk őket, és velük együtt a lakásunkat is.

A PVC csőből kiváló függönykarnis születik, ha az ember túllát eredeti funkcióján. Egy ideálisan elhelyezett függönykarnissal pedig egészen új arcot adhatunk a szobának, és növelhetjük is vele a teret.

Minél magasabbra tesszük a PVC csőből készített karnis, annál tágasabbnak nagyobbnak fog tűnni a lakás. A másik praktika, ha az ablaktól legalább húsz centiméterrel magasabbra tesszük, mert azonos hatást érünk el vele.

A függöny színválasztása sem mindegy. Minél világosabb, élénkebb színű drapériát választunk, annál barátságosabbnak, otthonosabbnak fog tűnni a lakás, és persze helygazdagabbnak is. A sötét színek ezzel ellentétben szűkítik a teret és, ha nincsenek megfelelően ellensúlyozva borongóssá tehetik a helyiség atmoszféráját.

Most pedig térjünk vissza arra, hogy hogyan lesz a PVC csőből függönykarnis. Nagyon egyszerűen. A PVC csövet az adott méretre le kell vágni, majd befesteni az általunk választott színre. Szerettünk be hozzá a hosszúságnak megfelelő tartóeszközt és kész is!

Olcsó, és könnyen megmunkálható!

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
Forrás: hazesotthon.hu  Kép: scene7.com