Jump to content

Tedd vonzóbbá otthonod a vásárlóknak, öt lépésben

2016. 05. 16. 09:55

Íme néhány tipp azoknak,akik eladnák jelenlegi otthonukat, de nem tudják mivel tehetnék még vonzóbbá a vevők számára.

Kiadós nagytakarítás.

Sokan úgy vannak vele, hogy felesleges akkora hangsúlyt fektetni a lakás higiéniájára főleg költözés előtt, hiszen a leendő tulajok úgyis tudatában vannak a költözéssel járó káosznak, lomoknak és dobozoknak, amiket az ember ilyenkor felhalmoz és akár olykor maga mögött hagy.

Ez azonban tévhit. Az első benyomás döntő fontosságú és be kell ismerni, sokkal megnyerőbb egy tiszta lakás, mint a zsúfolt, portól roskadozó helyiségek.

De nem elég csak port törölni és porszívózni! Célszerű elővenni a szőnyegtisztítót, kimosni a függönyöket, megtisztítani az ablakokat, csempéket, leporolni a képeket, polcokat, virágokat, könyveket. Fokozza a jó benyomást, ha valamilyen kellemes légfrissítőt is elhelyezünk a nappali és a bejárat környékére. A tisztaság érzete mindig hatásos.

Le a kacatokkal!

Mielőtt háznézésre érkeznek a vásárolók fontos, hogy a sok, már nem szükséges kacatot száműzd otthonodból. A zsúfolt, túlbútorozott, kacatokkal teli lakás azon kívül, hogy nem esztétikus és a rendetlenség érzetét keltheti a teret is kisebbíti, összenyomja.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: expertbeacon.com)