Jump to content

Tedd vonzóbbá otthonod a vásárlóknak öt lépésben II.rész

2016. 05. 16. 20:00

Íme néhány tipp azoknak,akik eladnák jelenlegi otthonukat, de nem tudják mivel tehetnék még vonzóbbá a vevők számára.

Kíváncsi vagy a további két tippre? Itt elolvashatod! Most pedig következzen a folytatás.

Hibajavítás!

Gondold végig van-e a lakásban olyan tárgy, bútor, amely külsőre javításra szorul. Lehet ez az örökösen recsegő parketta, egy hibás konnektor, kiégett izzó, lekopott burkolat vagy piszkos falrész.

Ezek az apróbb hibák a vevőnél akár azt is sugallhatják,hogy az ingatlan nincs megfelelően karbantartva, és a látottakon túl elképzelhető,hogy rejtett hibák is lehetnek. Az eladási siker érdekében tehát érdemes rászánni pár órát és megszerelni, kicserélni, átfesteni, kijavítani, azt a mi hibás, törött vagy régi.

Tisztaság kívül-belül!

Ha a házhoz tartozik kert vagy terasz, esetleg kisebb erkély ,mielőtt körbevezetnéd az érdeklődőket javasolt itt is rendet tenni. Kert esetében lenyírni a füvet, megmetszeni a bokrokat, kigazolni a növényeket, virágokat rendbe hozni. Az igényes és rendezett kert azt fogja éreztetni a vevőkkel, hogy minden részletre figyeltél. Medence, kerti grill, asztalok és székek amennyiben elől vannak a látogatás idején felhívhatják a kert adta lehetőségekre a figyelmet!

Hőmérséklet

Sokan nem is sejtenék, hogy a hőmérséklet meghatározó az eladás sikerességét illetően. Ügyelj rá, hogy se túl meleg, se túl hideg ne legyen a lakásban, amikor megérkezik a lehetséges vevők.

Célszerű már korábban kiszellőztetni, így garantálva a friss levegőt, de elkerülve a hideget vagy túl meleget a lakásban.

+1 tipp

Ha időnk engedi, süthetünk apróbb süteményt vagy pogácsát mert bizonyított tény,hogy a lakásban, terjengő finom süteményillat otthonosabbá varázsolja környezetünket, így eladhatóbbá is.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: expertbeacon.com)