Jump to content

Rendszerezni kötelező!

2016. 05. 13. 13:14

Az ember nem szereti a kötelező dolgokat, a rendszerzés márpedig pont ilyen. Muszáj csinálni különben eluralkodik a káosz. Néhány tipp, hogy egyszerűbben menjen a dolog.

Amire szükséged van, attól vétek megválni, de nem szabad kényszeres gyűjtögetővé válni, szóval az egészséges határokon belül kell szelektálni. A feleslegessé vált dolgokat ne dobd ki, inkább ajándékozd el vagy adományozd oda annak, akinek nagyobb szüksége van rá.

A szerencsés kiválasztottakat tisztítsd meg, hajtogasd össze, vagy funkciója szerint takarítsd meg, ahogy kell és kezdődhet is a móka.

A kábelek rendezése nem egyszerű, de ahelyett hogy rejtegetnéd őket, inkább tedd a nyilvánosság szeme elé, és készíts belőle egyedi képet. Például így!

Az ékszertárolásnak is ezer módja van. Szakadj el a dobozban tárolós, összes vissza gabalyodós változattól, és inkább használd ki a szabad falfelület és kreativitás nyújtotta lehetőségeket, úgy mint itt!

A fürdőszoba és a konyha is kritikus pont, már ami a rendszerezést illeti. Utóbbi esetében a befőttesüvegből és mágnesből készíthető tárolók nem csak jól mutatnak, de hasznosak is a mindennapi tevékenységek során. Ami a fürdőszobát illeti, ezernyi trükkös módja van az stílusos helykihasználásnak, ebből mutatunk egy párat.

Végül jöhet a nehéztüzérség, a szekrény. Rendet rakni benne a legnagyobb kihívás, de muszáj megtenni, mert egyszerűbben átláthatóvá és szellősebbé válik, ami a Feng Shui tana szerint jó szerencsét hoz. Ide kattintva megmutatjuk, hogy rendezd be a keleti bölcselet szerint szekrényed.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: candcdentistry.com)