Jump to content

Beszürkült cipőgumi? Fogkrémet neki!

2016. 05. 03. 12:30

A fogkrém univerzális felhasználását számos bizonyíték támasztja alá, többek közt az alábbi írásban olvasható cipőtisztító hatása.

A fogkrém univerzális felhasználását számos bizonyíték támasztja alá, többek közt az alábbi írásban olvasható cipőtisztító hatása.

Az újonnan vásárolt cipő éke a fehér, tiszta gumicsík és talp. Az első pár hordás után azonban búcsút inthetünk a vakító fehérségnek és a sokadik lemosás után, legközelebb már kevesebb gondot fordítunk az ápolására. Innentől pedig egyenes út vezet a gumirész besárgulásához, elszürküléséhez.

Azonban mindig eljön a nap, amikor újra a fehér, újszerű hatást kölcsönző gumifelületre vágyunk szeretett cipőnk oldalán, így nekiállunk suvickolni. A több hónapos, éves kosz azonban aligha eltüntethető egy kis szappannal. De nem kell kétségbeesni, ugyanis egy kis fogrém csodákat tesz a lábbelivel.

Kend be alaposan fogkrémmel cipőd gumiszegélyét és egy nem kellő fogkefével alaposan dörzsöld át néhány percig. Hagyd állni rajta a masszát, majd ismételt meg még egyszer a tisztítási folyamatot. Végezetül alaposan mosd le langyos vízzel a fogkrémet a lábbeliről. Ugye, hogy szebb lett, mint újkorában?

Tipp: a hatás fokozásának érdekében egy kis szódabikarbónát is vegyíthetsz hozzá.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: pinkgazelle.com)