Jump to content

Mi is az a kompakt mosószer?

2016. 05. 01. 09:01

A kifejezéssel minden háziasszony valószínűleg találkozott már egyszer, azonban sokaknak ismeretlenül cseng a kifejezés, pedig a kompakt mosószer nagyban megkönnyíti a mosást.

 

A kompakt mosószerek rácáfolnak az eddig mosási tendenciákra, és egyszerűbbé, olcsóbbá teszik a mosást. Használatukkal a kezdő háziasszonynak sem kell tartani attól, hogy túlzott vagy sajátos adagolással tönkretenné a ruhát.

A modern technológiának köszönhetően az összetételüket olyannyira továbbfejlesztették, hogy már alacsony - 30 vagy akár 20 - fokon megfelelő és higiénikus mosást tesznek lehetővé. Ezenkívül hatékonyabbak is, vagyis kevesebb mosóport, gélt, folyékony mosószert vagy öblítőt kell használnunk a patyolat tiszta eredmény eléréséhez. Szakértők szerint egy mosáshoz a porból elég 85 gramm, a folyékony változatból pedig 75 ml.

A kompakt mosószerekkel az ingeket, blúzokat, pólókat és nadrágokat moshatjuk 20 fokon, a fekete ruhákhoz elég a 30 fok. A fehérneműk, ágyneműk, mosogatórongyok, portörlő rongyok és konyharuhák 40 fokon is tiszták lesznek.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: rapgenius.com Forrás: hazesotthon.hu/ dm-drogeriemarkt.hu)