Jump to content

Karácsonyfa asztaldísz selyemből és kartonpapírból

2015. 12. 06. 12:30

A fenyőfa alakú kartonból készíthető dísz nem csak az ünnepi asztal, hanem a karácsonyi dekoráció részét is képezheti. A gyönyörű szép, kreatív, és ha vigyázol rá, jövőre is jó lesz.

A karácsony minden nappal egyre jobban közeledik, ám mégis sokan elkövetik azt a hibát, hogy az utolsó pillanatokban kezdenek el kapkodni, dekorálni, kézműveskedni. A kutyafuttában készült dolgok persze nem úgy sikerülnek, ahogy az ember elképzeli, aminek idegeskedés, és morgás lesz a vége.

Kerüld el a karácsony utolsó hetére jellemző idegi túlterheltséget, és kezdj hozzá most a díszek, dekorációk, hangulat keltők készítéséhez. Jó móka, és a családot is be tudod vonni!

Az alábbi kreatív és csodaszép fenyőfához ugyan kell egy kis türelem és idő, de megéri az árát, mert a klasszikus rénszarvasos és télapós díszeken túl, ez egy kicsit más, kicsit jobb, sokkal szemrevalóbb.

Amire szükséged lesz:

  • kartonpapír
  • csillogós selyem anyag
  • ragasztó

Elkészítése:

Formázz a kartonpapírból háromszöget, majd kezd el felragasztgatni rá az előre meghajtogatott háromszögeket. A háromszögek ideális mérete 8*3 cm. Bővebben, a mellékelt videóban tudod megnézni az elkészítést.





További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: meredith.com)