Jump to content

Sópárna a mindennapokra

2015. 11. 20. 09:00

A Himalája kristály sót tartalmazó párna megoldást nyújt a kellemetlen asztmára, és a náthás megbetegedésekre is. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlott!

Ha párna, akkor általában a pihe-puha, sokféle színvariációban kapható párnákra asszociál az ember. Pedig sokfajtája létezik, ilyen a sópárna is, ami jótékony egészségügyi hatásainak köszönhetően segít a nátha, vagy allergia legyőzésében.

A sópárnákat a normál sóval töltött párnákkal megegyezően jó hőtartó képessége miatt meleg vagy hideg borogatásként, otthoni gyógyászati eszközként használhatjuk. Allergiás tünetek enyhítésére pedig használható minden alvásnál párna helyett, vagy párnára helyezve.

Mindennapos használatával csökkentheti a reggeli tüsszögést, szárazköhögést, de e mellett jó hatással van az éjszakai pihenésre is. A meleg sópárna jó hatású lehet: középfülgyulladás, vesetáji fájdalmak, máj-, és epepanaszok, izületi fájdalmak, hátfájás, menstruációs görcsök esetén. A hideg sópárna köszvény, húzódás, ficam, rándulás, artitis esetén ajánlott.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: solampas.hu Forrás: hazesotthon.hu/ zoldpolc.hu)