Jump to content

Lakást vennél 3 millió alatt?

2015. 10. 13. 19:00

Lehetséges.

Persze egyből rávághatja bárki, hogy de milyen ingatlanok ezek és hol vannak, biztosan nem a Rózsadombon. Az olcsó házak és lakások valóban nem Buda szívében vannak, de azért közel sem érdemes egy közepes állapotú, valamelyik nagyobb megyei jogú város szomszédságában lévő települést leírni, hiszen akár lakni szeretnénk, akár befektetni, sokszor igazi gyöngyszemek között szemezgethetünk.

Az FHB Ingatlan Zrt. kínálatában található több mint 600 eladó otthon közül például több mint 50 darabot hirdetnek 3 millió forint alatt, de ha kicsit tágabbra nyitjuk a pénztárcánk és a fantáziánk, akkor az 5 millió alatti kategóriában már több mint 150 potenciális jelölt között válogathatunk.

Az ilyen ingatlanokra persze, teljesen természetesen, legtöbbször nem árt költeni némi plusz pénzt (1-2 milliót) felújítás gyanánt, akár mi szándékozunk hosszú távon a házban élni, akár kiadási céllal vásároltuk. De ez egy 25 millióba kerülő budai használt polgári lakással sem lenne másképp, úgyhogy ebből a szempontból egyik opció sem élvez sem előnyt, sem hátrányt.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: thedigeratilife.com Forrás: hazesotthon.hu/ingatlanhirek.hu)