Jump to content

Így tárd fel a hibákat a lakásról a leendő vevődnek!

2015. 08. 27. 10:00

Márpedig tökéletes lakás nincs. Pont. Ezt minden vevőd tudja, ezért ha csak dicséred a házat, és nem mondod el, mi a hibája, rögtön gyanút fognak fogni. Ha mégis kiderül számukra egy-két turpisság, egy csaló leszel a szemükben, és valószínűleg bukod az üzletet.

Igazából, miután elárulod, hogy mik a hibák, a vevő dönti el, hogy mekkora felújítást bír ki a pénztárcája. Van olyan, aki csak kisebb festést bír vállalni, s van, aki egy teljes felújításban is benne van. Ez teljesen igényfüggő.

Nem titkolhatod a csőtörést, mert például, ha frissen szeretné burkolni a fürdőszobát, nem túl etikusan jársz el vele. Nem titkolhatod a szerkezeti hibákat, mert utólag beperelhetnek! Ne rejtsd el a hibákat, vállald fel őket!

Sokat nyerhetsz vele, ha esetleg vállalod a kisebb javításokat helyette. Így az árat is kitarthatod. Le van verve a vakolat, nagy foltok vannak a kapcsolók körül, fel van ázva a fal a fürdőszobában? Amit tudsz, javíts ki, de ha a következő tulajdonos úgyis egy alapos felújítást tervez, nem kell mindent kijavítanod.

(Forrás:houseandgarden.co.uk, Fotó:flickr.com)

A Facebookon értesülhetsz a leggyorsabban friss cikkeinkről!