Jump to content

Porosodásra ítélt dolgok: szabadulj meg tőlük! 1.

2015. 07. 05. 13:37

Tényleg azt gondolod, hogy egyszer majd 18 barátodat fogod reggel vendégül látni, és milyen jól fog jönni 18 darab bögre? Hidd el, nem fog bekövetkezni. Ne legyél felhalmozó típus, mert az az egyenes út a limlomos, rendetlen otthon felé. Hajítsd ki az alábbiakat!

1. Bögrék
Teljesen felesleges 18 bögrét tartani a konyhaszekrényben, még egy 5 tagú családnak is. Válogasd ki kedvenceidet, azokat, amik fontosak számodra és persze azokat, amiket használsz is, a többi pedig mehet a kukába. Vagy DIY-ötletekkel hasznosítsd újra.

2. Bevásárló szatyrok
Semmi szükséged arra a több mint 60 papírzacskóra, melyet gondosan összehajtogattál és arra a több száz nejlon zacskóra, amit a mosogató alatt gyűjtögetsz. Tarts meg párat, a többit pedig dobd ki azonnal!

3. Régi töltők és vezetékek
10 évvel ezelőtti mobiltelefonod, és a rég tönkrement fényképezőgép vezetékei csak felesleges porfogóként állnak egy dobozban? Minek? Soha nem fogod már használni ezeket, ezért semmi helyük a lakásban!

4. Elektronikus kütyük
Ha már itt tartunk, mikor is használtad utoljára azt a szétnyitható telefont vagy a gimiben használt CD-lejátszót? Vidd el a megfelelő leadó helyre és szabadulj meg tőlük egy életre.

5. Régi magazinok
Őszintén, újraolvastad valaha a tavalyi pletykalapokat és merítettél ötletet a másfél évvel ezelőtti divatmagazinból? Ugye hogy nem! Vidd el a papírgyűjtő helyre, hadd hasznosítsák újra.

Folyt. köv.!

(Fotó: purewow)