Jump to content

Hogyan rendezd be hálószobádat? 2.

2015. 06. 18. 17:01

Hoztunk 4 újabb kötelező elemet, mellyel hálószobádat otthonod egyik legkedvesebb és legkényelmesebb helyiségévé varázsolhatod!

1. Párnákat mindenhova

A párnák teszik igazán otthonossá, puhává, kényelmessé a hálószobát. Ne sajnáld az ágyon, a fotelben, vagy akár a földön halmozni a szebbnél szebb díszpárnákat!

2. Tükör

A tükör kellemesen elegáns, titokzatos hangulatot teremt a hálószobában, mely esztétikai élménye mellett funkcionalitása révén is fontos. Mivel hazánkban még kevesek engedhetik meg maguknak a külön szobás gardróbot, sokan hálószobájukban öltözködnek reggelente, így néhány tükör - köztük legalább egy nagyméretű, egészalakos - mindig jól jön.

3. Öltöztesd fel az ablakod

A hálószoba a legintimebb helyiség az otthonodban, így megfelelő takarásról is gondoskodnod kell. Válassz szép, elegáns csipkefüggönyt, és vastag, fényt elnyelő sötétítőfüggönyt, mely a téli hónapokban segít kívül tartani a hideget is.

4. Művészet és dekor Az ágy fölé jó ízléssel kiválasztott festmény, grafika, vagy művészi fotó, kedvenc családi és utazási fotóid, néhány növény, gyertyák és gyertyatartók . ezek mind olyan dekorációs elemek, melyek még melegebbé teszik hálószobádat, egyben küönleges, egyedi személyiségjegyekkel ruházzák fel.

(Fotó: digsdigs)