Jump to content

Hogyan rendezd be hálószobádat? 1.

2015. 06. 18. 13:27

A hálószoba az egyik legfontosabb helyisége otthonodnak, hiszen amellett, hogy itt történik a varázslat, ez az a hely, ahol a legkényelmesebben, legotthonosabban kell érezned magad, ahonnan a legpihentebben kell kijönnöd. Íme néhány jótanács és tipp.

1. Jó bútorok

A hálószoba bútorai legyenek minőségi, trendi, alapos megofntolás után kiválasztott darabok. Nem kell belőlük sok, csak egy kényelmes, nagy ágy, éjjeliszekrények, esetleg néhány polc, és ha nincs külön gardróbod, akkor szekrények.

2. Szín- és mintakoncepció

Határozd meg előre, milyen színeket és mintákat használsz majd háószobád dekorálásához. Válassz ki 2, maximum 3 egymáshoz illő színt, színkombinációt, és néhány kedvenc mintát. Ezekhez ragaszkodj a bútorok és a kiegészítők kiválasztásánál. Az is trendi, ha egy színen belül variálod a különböző árnyalatokat.

3. Ágytámla

Igazán klasszikus, királyi hangulatot ad hálószobádnak, ha a franciaágyadnak van egy látványos fejtámlája. Ha eredetileg nincs az ágyhoz támla, készítess vagyfabrikálj magad egyet.

4. Intimitás

A kényelmes, fészkes, bújós hangulatot a meleg színek és fények adják hálószobádhoz. Ne kórtertmi világítást tervezz, ide nem kellenek a neonfények. Kisfényű, meleg színű égőkkel, okosan kiválasztott olvasólámpák, állólámpák adják az intim világítást!


(Forrás és fotó: decoradvisor.com)