Jump to content

Az első otthon trükkjei 2.

2015. 06. 14. 15:41

Első otthonodba beköltözni izgalmas és újszerű érzés! Persze a költségvetést kezelni már nem olyan móka és kacagás, de íme néhány újabb tipp, hogyan úszd meg olcsón a berendezést, miközben trendi és stílusos maradhat a dizájn.

 

1. Festékszóró mindörökké!

A leglelakottabb bolhapiacról származó bútordarab és gyermekkorod legrégebbi emléke is pillanatok alatt új színt és életet kaphat, ha festékszóróval lefújod.

2. Csak a matracra költs sok pénzt

Ha szoros költségvetésen belül kell megoldanod első otthonod berendezését, egy dologra ne sajnáld a pénzt: ágyad matracára. Ez a legeslegfontosabb! Kényelem, egészség, hosszútáv a kulcsszavak.

3. Rokonok

Ha vannak a közelben rokonaid, kéretőzz be hozzájuk és nézd át a garázsukat, pincéjüket, padlásukat. Az általuk már rég nem használt dolgok között találhatsz olyat, ami neked pont jól jön. Ráadásul újabb darabokat újíthatsz fel, festhetsz át!

4. A tárolás is díszítés

Mivel új lakásod valószínűleg nem túl nagy, fontos a rendezettség. Míg holmijaid többségét próbáld meg elrejteni tárolódobozokba, szekrénybe vagy az ágy alá, addig a kisebb kacatokat állítsd ki. Egy szép nyaklánctartó, vagy a színes körömlakkjaid még jól is fognak mutatni a lakásdekoráció részeként.

(Fotó: firsthome tumblr)