Jump to content

Dolgok, amik jól jönnek az apró otthonba 2.

2015. 06. 10. 20:56

Icipici lakással, garzonnal rendelkezel és szükséged van minden talpalatnyi helyre? Íme 10 olyan hasznos dolog, ami biztosan jól jöhet azoknak, akik apró otthonban élnek!

1. Térelválasztók
Egy icipici otthonban jól jön, ha bevetsz néhány természetes térelválasztót, hogy elkülönítsd az egybefüggő tereket. Használj polcokat, vagy akár jelképes térelválasztókat.

2. Festék és színek
Egy kicsit otthont a legegyszerűbb úgy feldobni, hogy minél több színt használsz a falak és nagyobb bútordarabok festésénél.

3. Átlátszó bútorok
Tükrök, üvegek és PVC bútorok, átlátszó tárgyak, melyek könnyűnek és súlytalannak tűnnek és optikailag kevesebb helyet foglalnak el.

4. Okos elrendezés
Ha olyan otthonban élsz, ahol egy helyiségben több funkció is összeér, nagyon okosan válogasd össze bútoraidat, és a lehető leghatékonyabban rendezd a helyiséget funkció szerint csoportosítva. Étkezőasztal helyett használd evésre az amerikai konyha pultját magas székekkel, a dolgozósarkod pedig lehet egyben a sminkasztalod is.

5. Ne hozz kompromisszumot
Egy icipici garzonlakás berendezésénél gondolni kell a hatékonyságra és funkcionalitásra, ám ne félj megtörni a szabályokat és ne mondj le olyasmiről, ami szívednek kedves. Ha imádod a nagymamádtól örökölt kényelmes, ám hatalmas fotelt, ne mondj le róla csak azért, mert kerülgetni kell.

(Fotó: domino)