Jump to content

Mi minden kell a vendégszobába? 3.

2015. 05. 14. 17:55

Vendégeket vársz? Vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha otthonod vendégszobája 100%-os lenne, hogy bármikor betoppanhassanak a vendégek? Akkor ezekre figyelj!

1. Töltő állomás
Az ágy közelében nem árt, ha van egy több konnektorból álló töltőállomás, ahol vendégeid elektromos kütyüiket tudják tölteni, és még figyelmesebb gesztus, ha egy univerzális töltőállomást is biztosítasz számukra, melyben a legelterjedtebb telefonokhoz és táblagépekhez szükséges töltők is megtalálhatók.

2. Távirányító instrukciók
Ha digitális televíziód van és egynél több távirányítóval működik csak, írj egy rövid leírást azzal kapcsolatban, hogyan tudják bekapcsolni a tévét és használni a digitális boxot.

3. Szennyes tartó
Ha vendégeid több napra is érkeznek, biztosíts számukra szennyes tartó kosarat vagy pamut szennyes zacskókat, melyekbe sokkal kényelmesebb beletenni a használt ruhákat, mint vissza a bőröndbe.

4. Vasaló
Ha van egy plusz vasalód, mindenképpen tedd be a vendégszobába. Ha csak egy vasalód van, akkor a vendégek érkezésekor ajánld fel használatát, mert biztosan jól jön, ha az utazáskor összegyűrődött ingeket vagy blúzokat kivasalhatják a vendégek.

5. Mozgásérzékelő fény
Viszonylag olcsón beszerezhetsz olyan lámpát vagy fényforrást, mely mozgásra kapcsol be. Ez jól jöhet a fürdőszobában, hiszen idegen helyen nagyon nehéz megtalálni a villanykapcsolót sötétben.

6. Sötétítőfüggöny
Vannak olyan emberek, akik nem tudnak úgy aludni, ha fény szűrődik be szobájukba. Ezért mindenképpen olyan függönyt akassz fel a vendégszobában, mellyel teljesen besötétíthető a helyiség. Ha vendégeid szeretik a fényt, maximum nem húzzák el teljesen.

7. Óra
Nem árt, ha a vendégszobában elhelyezel egy olyan órát, amelyen jól látható az idő. Vagy egy nagyobb falióra, vagy egy éjjeliszekrényen világító ébresztőóra szükséges, ám fontos, hogy az órának ne legyenek hangjai, kattogása, hiszen sokakat ez éjjel zavarhat.

(Fotó: the-brick-house)