Jump to content

Mi minden kell a vendégszobába? 2.

2015. 05. 14. 14:49

Vendégeket vársz? Vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha otthonod vendégszobája 100%-os lenne, hogy bármikor betoppanhassanak a vendégek? Akkor ezekre figyelj!

1. Fedett kuka
A vendégeknél is összegyűlhet némi szemét vagy kidobandó a vendégség alatt. Biztosíts a szobában egy zárható kukát, hogy ebben a kérdésben is biztosítsd számukra a diszkréciót.

2. Poggyásztartó
A vendégeid jobban érzik majd magukat, ha nem a földre tett bőröndökből kell kipakolniuk. Egy pici asztal, de akár egy kisebb szék vagy lóca is megteszi, a lényeg, hogy arra tehessék csomagjaikat.

3. Plusz WC-papír
Nincs is kellemetlenebb, mint amikor idegen helyen fogyunk ki a WC-papírból, igaz? Na látod, éppen ezért érdemes feltankolni a vendég fürdőszobát WC-papírral, ráadásul jól látható helyen!

4. Friss virágok
Semmi sem hívogatóbb és fejezi ki jobban a vendégszeretetet, mint egy csokor friss virág! Ez egyben annak is a jele, hogy a házigazda várta a vendégeket, nem csak biztosított számukra egy szobát.

5. Wi-Fi kód
Mai modern világunkban várhatóan az lesz vendégeink első kérdése, hogy mi a Wi-Fi kód. Vendégszereteted jeléül kis cetlire írd le jól olvashatóan a legfontosabb tudnivalókat az internethasználattal kapcsolatban, és helyezd az éjjeliszekrényre.

6. Olvasnivaló
Kedves gesztus, ha kedvenc könyveidből, néhány könnyebb magazinból és napilapokból álló olvasócsomagot állítasz össze vendégeidnek.

7. Papucsok
Sokan elfelejtenek papucsot vinni magukkal az utazásra. Előzd meg a problémát, és helyezz el két pamut vendégpapucsot a szobában.

Folyt. köv.!

(Fotó: lavalleblancheverbier)