Jump to content

Trükkök a költözködéshez 1.

2015. 04. 28. 12:38

Költözködésre adod a fejed? Őszinték leszünk, fárasztó és nehéz napok állnak előtted, de összegyűjtöttünk néhány remek tippet, hogyan tedd könnyebbé saját dolgod.

1. Ruháidat egyszerűen vedd ki a szekrényből ruhafogassal együtt, fogj össze néhány fogast, és tedd bele a ruhákat egy hatalmas szemetes zsákba. A fogasok lógjanak ki a zsákból, azokon csomózd össze a zsák két zsinórját. kompakt, kényelmes szállítási módszer, és ruháid sem lesznek piszkosak!

2. Tégy pamut vattagolyókat abba a dobozba, ahová smink cuccaidat pakolod, hogy nehogy véletlenül valami összetörjön.

3. Használj WC-papír gurigákat a különböző zsinórok, vezetékek, kábelek és töltők tárolására. Mindegyik zsinórt külön gurigába dugd, így könnyen szállítható lesz, és nem gabalyodnak össze a vezetékek.

4. Készíts fotókat arról az otthonról, ahova költözöl. Ez akkor fontos, ha bérled a lakást vagy a házat, hiszen így pontosan dokumentálhatod, hogy milyen állapotban volt, milyen bútorok voltak ott. Ezzel később, a kiköltözésnél elkerülhetsz néhány konfliktust.

5. A törékeny konyhai tárgyakat nem elég újságpapírba csomagolni, használd pulcsijaidat, ingeidet! Ezzel két legyet ütsz egy csapásra: biztonságban elcsomagolod a törékeny holmikat, miközben néhány ruháddal is ugyanezt teszed.

6. mielőtt professzionális költöztető hívsz, győződj meg az árakról. Hívj fel több céget vagy fuvarozót is, hogy a legjobb ajánlatot kapj. Ha költöztető nélkül akarod megúszni a költözködést, hívd össze összes olyan barátodat, akinek van autója, és essetek túl a költöztetésen egyszerre.

Folyt.köv.!

(Fotó: popsugar)