Jump to content

Hogyan használd fel a hotelből elhozott piperéket?

2015. 03. 27. 13:26

Bevett szokás, hogy a szállodai fürdőszobákban található mini pipere eszközöket hazaviheted magaddal, főleg ha már elkezdted használni őket. Íme néhány jópofa ötlet, mi mindenre használhatod a megmaradt hotel piperéket!

1. A mini üvegcséket használd fel, majd alaposan tisztítsd meg, és legközelebbi utazásaid során használd fel. Töltsd bele kedvenc tusfürdődet, samponodat, arctisztítódat, így kis mennyiségben magaddal viheted az utazásra, és még kézipoggyászban is felviheted a repülőgépre.

2. A kis szállodai szappanokat gyűjtsd össze, olvaszd egybe őket, majd készíts belőlük új, nagyobb szappanokat. Játszhatsz a formával, illóolajok segítségével új illatot adhatsz nekik és még a színüket is megváltoztathatod.

3. A felhasználd üvegcséket alapos tisztítás és fertőtlenítés után akár szószok tárolására is használhatod. Tegyél bele kis ketchupot, mustárt vagy majonézt, esetleg citromlevet vagy mézet, és viheted is munkahelyedre, ahol jól jöhet ebédhez vagy teához!

4. Szállodákban gyakran készítenek be a fürdőszobába zuhanysapkát. Ha nem használtad a sapkát, vidd haza és használd ételek lefedéséhez, mielőtt beteszed a hűtőbe az élelmiszereket.

5. A zuhanysapkákat legközelebbi utazásodkor cipőtárolóként is használhatod, így nejlonzacskók használata nélkül akadályozhatod meg, hogy a cipőn lévő kosz a ruháidat érje.

6. Ha kapsz mini fogkefét a hotelben vagy tengerentúli repülőúton, vidd haza, és később használd fel tisztító, súroló eszközként.

(Fotó: popsugar)