Jump to content

Tippek a kreatív ajándék csomagoláshoz

2014. 12. 17. 18:01

Szeretnél valami különlegeset csinálni az ajándékokkal idén karácsonykor? Szeretnéd, ha a fa alatt mindenki a te meglepetéseiddel szemezne? Szeretnéd az ajándékozott tudtára adni, hogy a csomagoláskor is rá gondoltál? Fogadd meg tippjeinket, hogy idén egyedibb legyen minden!

1. Rugaszkodj el a hagyományos színektől. Tedd félre a karácsonyi mintás csomagolópapírokat, és a tradicionális színeket. Vagy kombináld őket meglepő árnyalatokkal! Élénk, neon színeket és szokatlan mintákat keress. A leopárd minta, a modern geometrikus minták vagy a szokatlan megoldások egy karácsonyi ajándékon is jól mutathatnak.

2. Felejtsd el a sima masnit. Szalag és masni helyett idén próbálkozz valami mással. Használj kötelet, madzagot, más színű és mintájú papírt a dekoráláshoz. Szerezz be karácsonyi díszeket, aranyozott leveleket vagy ágakat, akár karácsonyi égősort, és azokkal dekoráld a csomagokat.

3. Csináld magad. Készíts pamut pomponokat, vágj ki kartonpapírból alakzatokat, különleges ajándék kártyákat, vagy az ajándékozott nevének kezdőbetűjével kreatívkodj. Látszódjon az ajándékon, hogy szívből jön és foglalkoztál a csomagolással.

4. Ne fogd vissza magad. Ez az az időszaka az évnek, amikor semmi sem túlzás. Ereszd el a képzelőerődet és a fantáziádat, és ne felejtsd el, hogy bármi, de tényleg BÁRMI felhasználható csomagolásként.

(Fotók: popsugar.com)