Jump to content

Tervezz magad - belsőépítész szoftverek

2014. 08. 18. 13:53

Amikor valaki lakásfelújításra vagy belsőépítészeti tervezésre adja a fejét, vagy megkér egy szakembert, vagy szaklapokat és az internetet bújva saját maga próbálja újratervezni a belső tereket. Utóbbi esethez nyújthatnak segítséget a következő belsőépítész szoftverek, melyek segítségével saját magunk lehetünk lakásunk belső dizájnerei.

Ezek az ingyenesen letölthető és egy kevés angoltudással könnyedén használható applikációk és szoftverek nagyon megkönnyíthetik a dolgunkat, ha lakásfelújításba vagy belsőépítészeti munkálatokba akarunk belevágni.

A szoftverek segítenek valóságos formában megmutatni az elképzeléseinket, hogy már előre lássuk azt, amit elképzeltünk, és hogy mindaz jó-e és megvalósítható-e.

Ezek közül a szoftverek közül csemegéztünk, a legjobbakat felsorolva. Az alkalmazások óriási előnye, hogy ingyenesek, így ha beletanultunk, akár rengeteg pénzt is spórolhatunk egy belsőépítészeti terv megrendelését mellőzve.

1. Chief Architect Poperty Designer Interiors 2014

A szoftver alkalmas egyes helyiségek vagy egy egész ház belső dizájnolására. Az alkalmazásnak van egy több mint 5000 tárgyból álló "könyvtára" is, mellyel akár jelképesen be is rendezhetjük új házunkat.

2. Punch Interior Style Suite NextGen

A szoftverrel nem csak saját magunk tervezhetjük meg, hanem akár automatikusan meg is terveztethetjük a belsőépítészeti átalakításokat. Az egyik legjobb, legteljesebb ingyenes belsőépítész szoftver program.

3. Turbo Floor Program 3D Property & Landscape Deluxe

A szoftver mindent tud, amit egy belsőépítész programnak tudnia kell. Újra lehet tervezni vagy akár előlről el lehet kezdeni egy lakás vagy ház belső dizájnolását. Varázslók segítenek a továbblépésben, plusz a fal és tapéta, valamint a padló anyagától a széles skálán alapuló színválasztásig mindent megalkothatunk vele a legapróbb részletekig.
A szoftver nem csak belsőépítészeti tervezésre szolgál, hanem akár az alapoktól felhúzhatunk egy házat vele.

(Fotó: designideas.com)