Jump to content

Lakásdekor online? Etsy!

2014. 08. 13. 09:36

Amatőr lakberendezők, szépet és minőséget szeretők, esküvőre készülők, ajándékot keresők számára évek óta az egyik legfontosabb virtuális hely az etsy.com. Hogy mi is ez? Egy virtuális adok-veszek gyűjtőportál, ahova a világ minden tájáról jelentkeznek kézműves termékeket gyártók, hogy egy saját online bolton keresztül árulhassák portékáikat.

Ha még nem ismered az Etsyt, érdemes különösebb cél nélkül is ellátogatni az oldalra, hogy megismerkedj a struktúrájával. Rögtön látni fogod, hogy itt csak minőségi, különleges, átlagos üzletekben nem kapható termékeket találsz.

Vásárolhatsz lakberendezési tárgyakat, akár bútorokat is, ruhákat, táskákat, ékszereket, kozmetikai szereket, játékokat, mindenféle apró kiegészítőt - egy biztos: igazi ellenőrzött, kézműves terméket kapsz, melyet valószínűleg egyetlen ember készít.

Az eladókat folyamatosan ellenőrzik, a vásárlóknak pedig kötelező visszajelezniük, hogy mennyire elégedettek a szolgáltatásokkal, így mielőtt vásárlásra adnád a fejed, lecsekkolhatod, hogyan vélekednek a kiválasztott termékről.

Az eladó maga veszi fel veled a kapcsolatot, értesít a feltételekről és a postázásról, sőt, ő maga adja postára a terméket, melyért online bankkártyás vagy paypalos megoldással fizethetsz.

Jelen sorok írója is próbálta már az Etsy-t, amikor egy gyönyörű nyakláncot rendelt egyenesen az Egyesült Államokból - annyira könnyű és egyszerű a módszer! Az eladóm kedvesen megírta, hogy mikorra várhatom az ékszert, gyönyörűen, egyedi kézműves megoldással becsomagolta, és egy héten belül már viselhettem is az általa készített nyakláncot. Ja, és semmivel sem fizettem többet érte, mint amennyiért idehaza vettem volna meg egy ékszerüzletben.

Ha bátor vagy, és keresed a különleges dolgokat, de habozz! Egy bevált, kipróbált, és egyedi online piacon igazi kincsekre lelhetsz!

(Fotó: gigaom.com)