Jump to content

Hat dolog, ami minden hálószobába kell!

2020. 05. 26. 12:05

A szerelem, a szex, a pihenés és a nyugalom színtere. Így hát ne sajnáld rá sem a pénzt, sem a kreativitást. Mutatjuk, aminek mindenképp a falak közt a helye! 

A hálószoba, melyet életed szerelmével osztasz meg, a kapcsolat egyik legfontosabb helyszíne. Ne sajnáld tehát az időt és a tervezést ezen helyiség berendezésére!

1. Hangulatfokozó festés
Válasszatok egy olyan színt a falakra, melyek mindkettőtöket megnyugtatnak. Ez lehetőleg valamilyen meleg, pihentető, vagy éppen vágyfokozó szín legyen!

2. Ruházzatok be minőségi ágyneműre
életed jelentős részét töltöd alvással. Legyen az kényelmes! Ha valamire, hát a jó minőségű 100%-os pamut ágyneműre érdemes rákölteni, mert jobban esik benne az alvás... na meg a heverészés és a szex a pároddal!

3. Szüntesd meg a rendetlenséget
Nincs is vágyölőbb dolog, mint a rumlis hálószoba. Mindig rakj rendet, pakold el a ruháidat szem elől, ne hagy szanaszét üres bögréket, újságokat, könyveket és kacatokat. A rend és a nyugalom akár a házaséletet is fellendítheti!

4. Fokozd a hangulatot zenével
Sokan azt gondolják, hogy a televízió szükséges egy hálószobába, ám sokszor zavaró és figyelemelterelő, főleg ha egy kiegyensúlyozott párkapcsolat fenntartásáról beszélünk. TV helyett legyen inkább egy CD-lejátszó hangfalakkal, mely sokkal hatékonyabb hangulatfokozó hatással lehet a szoba lakóira, mint a villogó képernyő.

5. Hangulatos fények
A hálószobád fényei ne hasonlítsanak kórházi, vagy tantermi fényekre. A mennyezeti csillár vagy lámpa mellett gondoskodj meleg, kisebb fényekről, így legyen olvasólámpád vagy olyan állólámpád is, mely kellemes, barátságos, meghitt hangulatot varázsol.

6. Reggeliző tálca
nincs romantikusabb, mint ha valaki ágyba hozza neked a reggelit. Ám kevés dolog kiábrándítóbb, mint a szétmorzsázott, italfoltos ágy. Szerezzetek be egy-egy reggelizőtálcát lábakkal, hogy kényelmesen ehessetek kettesben, és ne kelljen az étkezés után kitakarítani az ágy környékét.

(Forrás: hazesotthon.co.hu | Kép: pixabay.com)