Jump to content

Öröm egy jó pohárból teázni és kávézni

2018. 10. 17. 11:23

A tökéletesség sokszor a részletekben rejlik. A frissítő tea, a lendületet adó kávé élvezetének fontos kelléke a szervírozás. A szüneteidet a Zwilling termékcsalád kiváló minőségű, kézzel készített, duplafalú üvegpoharaival és egyéb termékeivel teheted még jobbá, amelyekhez most jelentős kedvezményekkel juthatsz hozzá a SPAR új pontgyűjtő akciója keretében. (X)

Sokan indítjuk a napot egy finom kávéval vagy teával, és aztán a munkánk során is tartunk egy kis pihenőidőt, akár többször is. Ezek a percek nyugalommal töltenek el, felfrissítenek, hogy kellő erőnk és kedvünk legyen a folytatáshoz. Bizonyára te is ragaszkodsz ezekhez az apró szertartásokhoz, és a legfinomabb élénkítő ital kiválasztása mellett arra is ügyelsz, hogy minden részlet rendben legyen.

A kávézás és teázás élményéhez hozzátartoznak a csinos és praktikus poharak, kanalak, kiöntők is. Szeretnéd a legjobb készlettel kellemessé tenni a szüneted? Most a SPAR Magyarország jóvoltából a kiemelkedő minőségű Zwilling termékcsalád teázáshoz és kávézáshoz használható stílusos kellékeivel koronázhatod meg mindennapi pihenőidet. Az áruházlánc október 4-én induló pontgyűjtő akciója keretében, a gyűjtőfüzetbe ragasztott matricákkal akár 82 százalékos kedvezménnyel tehetsz szert a készlet darabjaira.

A mintegy 285 éves Zwilling J. A. Henckels sikeresen ötvözte a tradicionális értékeket a legújabb technológiákkal. Ma a német vállalat termékei egyet jelentenek a kimagasló színvonallal és a praktikus funkcionalitással. A duplafalú üvegpoharakat azért fejlesztették ki, hogy sokáig megtartsák az italok hőfokát. Legyen szó egy párolgó teáról vagy egy hűsítő jeges kávéról, tökéletessé varázsolják egy fárasztó nap után a pihenést. A termékcsalád teás és kávés poharai kiváló minőségű boroszilikát üvegből, egyedileg fúvottan készültek. Tartósak, de egyben könnyűek, és külsejük nem tüzesedik át még a legforróbb italoktól sem.

A 12-féle termék között duplafalú desszertestálat, teás és kávés – normál, eszpresszós, lattés – poharat, üvegkancsót és üvegtárolót találhatsz, de thermo kancsót és teáskanna-készletet melegen tartóval és szűrőbetéttel, valamint kávés- és lattés kanálkészletet is beszerezhetsz. A kiválasztott kedvencedet a pontok összegyűjtését követően igen jelentős, 50-82%-os kedvezménnyel veheted meg. A termékeket hűségpont nélküli áron is megvásárolhatod.

A pontgyűjtő akció 2018. október 4-én indul és 2019. január 30-ig tart a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. Minden elköltött 1.000 forintod után 1 hűségpontot kapsz, amelyet gyűjtőfüzetbe ragaszthatsz. Ha összegyűjtesz 25 darab matricát, megvásárolhatod a 12-féle Zwilling-termék egyikét kedvezményes áron. Ahhoz, hogy gyorsabban teljen a füzeted, hétről hétre megjelölt termékek vásárlásával extra pontokhoz juthatsz.

Az akcióban szereplő Tchibo Cafissimo Tuttocaffé Black kapszulás kávéfőző kizárólag az INTERSPAR üzletekben érhető el. Az INTERSPAR áruházak listáját a www.spar.hu weboldalon és az áruházakban tekintheted meg.

A hűségpontok beváltására 2018. október 4. és 2019. február 10. között nyílik lehetőséged az árukészlet erejéig. A részletes részvételi szabályzatot megtalálhatod a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban.

 

(Forrás: Szerkesztőség)