Jump to content

Tudod, mit csinál a kutyád, amíg nem vagy otthon?

2018. 09. 22. 18:05

Most kiderül, sőt nem csak meglesheted, de szólhatsz is hozzá, az új Interaktív kisállat-kamerának köszönhetően.

A Pawbo IFA-n bemutatott kamera a szokásos leskelődés helyett egy teljesen újszerű funkciót is kínál. Az egész napos egyedüllét nem csak az embereket, hanem az állatokat is megviseli, viszont az új kütyüvel hozzá is szólhatsz házi kedvencedhez.

A kamera, ami a Pawbo+ nevet viseli, internet hozzáféréssel rendelkező széles látószögű kamera (110 fokos) és hangszóró-mikrofon kombinációval kapható, így a gazdák ellenőrizhetik a távolból kedvencüket, kényelmesen beszélhetnek hozzájuk. Ezzel nagyrészt kiküszöbölhető a folytonosan ismétlődő magányos periódusokból fakadó szorongás az állatoknál. A kamera képes rögzíteni, hogy a kis kedvenc éppen mit csinál, mivel tölti idejét, s bármikor hozzá lehet szólni.

A kamera használatához iOS, vagy Android alapú eszköz szükséges. A Pawbo+ számos olyan funkciót hordoz, amely a megtekintési folyamatokat még játékosabbá és mókásabbá teszi. Például a felhasználók a távolból működésbe hozhatják a Pawbo+ beépített tárolóját, melyből ízletes jutalomfalatot varázsolhatnak elő a házikedvencnek.

Egyszerre akár nyolc egymástól független felhasználó tud belépni, hogy megtekintse a közvetített streamet élőben, ugyanakkor a készülék integrálható a Dropbox illetve a Google Drive alkalmazásokkal is – így a felhasználók egyszerűen rögzíthetik a videókat a felhőbe.

(Forrás: hazesotthon.co.hu | Kép: pixabay.com)