Jump to content

Hozd formába kerted a KIKA segítségével

2018. 04. 20. 14:41

A tavasz a megújulásé! Itt a vissza nem térő alkalom, hogy kerted új köntösbe bújtasd. Dekoráción, tárolón, netán a térkőhöz színben tökéletesen passzoló kaspón gondolkodsz? Akkor jó helyen jársz, mert a Kika kertosztályán mindent megtalálsz, ami a tökéletes kerthez kell.

Rengetegen álmodozunk a tökéletes kertről, ahol a fű mindig zöld, ahol a virágok hajtásai dúsan ölelik körbe a teraszt és ahol a dekoráció már-már egy komplett műremekké áll össze. A jó hír az, hogy mindez valósággá válhat.

Kertszakértő a városban

Legyen szó teraszkertről, díszkertről vagy konyhakertről, a Kikában mindegyik kerttípushoz találunk hasznos felszereléseket, amelyek a dizájn jegyében készültek.

Az idei kínálat a 2018-as trend kézjegyét hordozza minden darabján. Az anyagfelhasználást és színösszeállítást tekintve a most divatos szürke, barna, kiwizöld, türkizkék és a sárga árnyalatok elevenednek meg, főként a kiegészítők színeiben.

Az idei év trendi újdonsága a magas, illetve emeletes kerti virágtartó polc. Készül fém illetve fa kivitelben is, de a legdivatosabb verzió talán a fa és a könnyített cement kombinációja. Idén is kedveltek a barna vagy szürke terrakotta kerti díszek illetve néhány éve reneszánszát éli a művirág. Egyre inkább elterjedőben vannak a praktikus kerti műnövények, mint a pálma, tuja vagy a kerti asztalra tehető kisebb művirágok.

A kert monotonitását könnyen meg lehet törni a fenti darabok bármelyikével, sőt. Akár a Távol-Kelet egzotikus világát is a hátsóudvarra varázsolhatjuk a Buddha szobrok és a szélcsengők izgalmas párosításával. A Buddha mécsestartó a meghitt kerti pillanatokat még intimebbé varázsolja, de lanternák sejtelmes pislogása is egyedi megvilágításba helyezi a kertet.

A Kika a széles körű dekorelemek mellett a kerti tárolásra is praktikus megoldásokat kínál. Többféle nagyméretű műanyag-fonatos, divatos kerti tárolóból választhatunk. De a kerti partik elmaradhatatlan kelléke a Cool Bar fantázianévre keresztelt hűtő-tároló is a kínálat részét képezi. Utóbbi nem csak a letisztult tervezési vonalak, hanem kettős funkciója miatt is kifejezetten izgalmas, hasznos eleme lehet bármely udvarnak.

A kaspók és virágtartók szerelmesei sem térhetnek haza a Kikából üres kézzel, mert színre, méretre, és formára való tekintettel több tucatnyi termék áll rendelkezésre.

További információk az alábbi linken.

(Forrás: szerkesztőség)