Jump to content

Íme a szék, ami visszaadja az irodában ülés értelmét

2017. 07. 06. 19:05

Nyolc óra, egyhelyben, kényelmetlen, hátat gyilkoló székben. A rideg valóság nap mint nap arcon csap sok mindenkit, viszont az imák meghallgatásra találtak, mert elérkezett a piacokra az a szék, ami visszaadja az ülés élvezetét.

A Muista névre keresztelt szék, kifejezetten az irodai dolgozók számára lett kifejelsztve, úgy, hogy az ülés ne legyen többé átok és kényszer. Nehéz elképzelni, hogy egy szék maradéktalanul kényelmes legyen? Lehet, viszont ez ilyen.

A tervezők a Kickstarteren kezdtek gyűjtésbe, hogy projektjüket az elméleti síkról a valóságba helyezzék, amire nagyon hamar összegyűlt a pénz, így megszületett a Muista.  A látványos, designos szék számos ülőpozíciót tesz lehetővé, miközben állandóan stimulálja az izomzatot azáltal, hogy egyensúlyban kell tartanunk magunkat rajta.

A rétegelt lemezből hajlított, szilárd ív egyszerű kialakítása a Muista védjegyévé vált, ráadásul tartós és könnyen tárolható bútordarabokat edeményez. A két cserélhető ülés - a nyereg és a pad - a gyakori testhelyzet változtatást ösztönzi. A Muista két méretben érhető el, és az adott munkaterület méretére szabható.

A szék egyébként nem csak munkához, hanem meditációhoz is alkalmas. A tömeggyártása pedig megkezdődött!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: boredpanda.com)