Jump to content

Orgonát mindenhová!

2017. 04. 30. 15:35

Illatozva, szobát díszítve mindenhogy jól mutat. Csempészd a tavasz szépségét otthonodba, hogy jól induljon a napod.

Az orgona szépségét a levendula virágzásához lehet hasonlítani. Utóbbi is pazar látványt kelt a lakásba díszként, akárcsak az orgona, amiből csomó díszt készíthetsz.

Rusztikus csokrok

Végy egy tucat orgonát és formázz belőlük csokrot. Dobd fel egy lila vagy fehér masnival és mehet is a vázába, a nappali ékeként!

Lépcsődísz

Asztali futóként, lépcsődíszként is remekül mutat az orgona, csak arra kell vigyázni, hogy ne hervadjon el. Az illatos virágok harmóniát teremtenek, attól függetlenül is, mennyire egyszerű vagy bonyolult díszeket készítünk belőlük.

Ajtódísz

Szintén egyszerű megoldás, ám annál pompásabb végeredmény. Szerez be egy vázát vagy nem kellő faedényt és rögzítsd kellőképp az ajtón, majd helyezd bele a csokor orgonát. Dobd fel masnival vagy apró dekor tárgyakkal.

Szalvétagyűrű

Az orgona éke nem csak a földnek, hanem a konyhának is. Vendégeid biztosan örülnek majd, ha a szokásos étkészlet helyett, orgonával díszíted az asztalt. Hajtogasd a szalvétát téglalap alakúra, fogj össze néhány szál orgonát, és hurkold át őket egy fehér szalaggal. Kész is!

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: pixabay.com)