Jump to content

Hét extrém kulcstartóötlet, hogy kulcsaid mindig meglegyenek!

2017. 01. 20. 15:05

Unod már, hogy kulcsaidat mindig elnyeli a lakás? Akkor készíts vagy szerezz be egy mutatós kulcstartót, hogy ne az utolsó percbe keljen felfordítani a szobát a bejárati ajtó kulcsát keresve.

Jó kulcstartó dobozt készíteni nem nagy mutatvány, de megvenni azért egyszerűbb. Már számos bútorboltban találhatunk ízlésünkre szabott kulcstartó ládikákat, nem is olyan drágán. Viszont, ha valami extra küllemű tárolóegységre vágysz, a nemzetközi aukciós oldalak segítségedre lesznek. Nagy előnyük, hogy fillérekért beszerezheted az extrém darabokat, viszont jócskán várhatsz rájuk. De hát valamit, valamiért.

Egyszerű, letisztult, és garantáltan nem fogod szem elől téveszteni a lakás egyetlen pontján sem. Az Ebayről könnyen beszerezhető, 4900 Ft-ért.

Igaz csak két kulcs fér el rajta, de a szerelmespároknak nem is kell több! A Lover Sparrow Key Ring néven futó darabot az Aliexpresszről lehet beszerezni, 1000 Ft-ért.

Szintén egy zseniális darab, ami nem csak funkcionális, hanem designos is. Sőt, nem csak kulcsot, hanem kutya pórázt, zacskót, és egyéb cuccokat is tárolhatsz rajta. Három darab 880 Ft-os kóstál az Ebayen.

A legmenőbb kulcstartók egyike a chopper alakú tárolóegység, amire még kabátot is lehet aggatni a méreteit tekintve. Az ára borsos, az Ebayen 9800 Ft.

Kettő az egyben: levéltartó és kulcstartó. Letisztult design, és sok-sok akasztó a kulcsoknak. 6000 forintért rendelhető innen.

Egyszerűen menő! Ráadásul olcsó is. Egy darab 800 forint, és akár hűtőre is tehető, mert mágnes! A hűtőről elhagyni dolgokat, pedig lehetetlen.

 

A vintage stílus elemeit ötvöző kulcstartó bármelyik előszobában megállja a helyét. Igaz közel 10 000 forint.

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!

(Forrás: hazesotthon.hu | Kép: ebay.com)