Jump to content

Fénybútorok- extravagáns dizájn

2016. 08. 10. 16:01

A Moore által tervezett bútorarabok jellemzően a nagyvárosi, modern életstílust képviselik. Letisztult formák, melyek minden lakásnak extravagáns külsőt kölcsönöznek. Persze az áruk sem éppen mindennapi.

A Moore féle fénybútorok briliáns és energiatakarékos LED technológiával, váltakozó, intenzív színekkel, különleges hangulatot teremtenek, legyen szó a nappaliról, konyháról vagy a kertről.

A fénybútorok áramellátását három féleképpen oldották meg a tervezők:

- Hálózati csatlakozóval

- 6-8 órás üzemidőt bíró alap akkumulátorral, aminek- 20-30 órás üzemidővel rendelkező változata „Proakkumulátorral” működik.

A fénybútor minden színben képes világítani, melyeket mi magunk is váltogathatunk, a bútoron elhelyezett gombok segítségével, vagy távirányítóval. Sőt előre programozott fényjáték is elindítható egy gombnyomással. Persze egy szín is fixálható.

A bútorok kül-és beltéren is egyaránt használhatók. Ellenállnak az UV sugárzásnak, és a fagynak. Különböző változatok léteznek belőle: ülőalkalmatosság, asztal, lámpa, és kiegészítő is a kínálat részét képzi.

A fentiek tükrében az áruk nem meglepő módon csillagászati. A legolcsóbb asztal 65. 700 Ft, ami egészen a 448.800 Ft-ig tornázható fel. Bővebben itt tudsz nézelődni.



További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
Forrás: hazesotthon.hu | Kép: fenybutor.hu)