Jump to content

A tárcsázós telefon lehet kreatív lámpa is

2016. 07. 22. 16:01

Van az a telefon, amit kidobni vétek volna, de eredeti formájában nem illik bele az összképbe. Ilyenkor nincs már hátra, mint újragondolni a kivitelezést, és elővenni a kreatív agyat. Figyelem, kiváló ötlet következik!

Elfekvőben talán sokaknak akad még otthon valahol a padlás mélyén tárcsázós telefon, s noha a ’60-as évek innovációja mára elavulttá vált, az nem jelenti azt, hogy ki kell dobni vagy száműzni egy sötét doboz fenekére.

Kreatívan, kreatívat

Az első tárcsázós telefonból készült lámpát egy önjelölt tervező Bjorn Freed készítette el, aki ráunt a használhatatlan telefonra és adott neki egy második esélyt, mint lámpa. Utóbbi kétségkívül hasznosabb, mint egy porfogó.

Igazából nagyon egyszerű volt”- avatta be a Boredpanda stábját Bjorn Freed. „Körülbelül 2-3 órát foglalkoztam vele és kész is volt.” Azt is elárulta, hogy nem igényelt semmi különleges, speciális tudást az átalakítást, legalábbis neki a kisujjába volt a tudás. „Tinédzserként édesanyám legtöbb elektronikai kütyüjét szétszedtem, és tanulmányoztam. Én amolyan önfejlesztő típus vagyok.”

Az egyedi lámpa szinte minden stílushoz passzol. A modern enteriőrt ultramoderné teszi a vintage helyiség vidékies hangulatát árasztó atmoszféráját pedig megtöri, és feldobja az egysíkú látványt.

 

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
(Kép: boredpanda.com Forrás: hazesotthon.hu)