Jump to content

Eladó a Bárányok Hallgatnak kultikus háza

2016. 06. 11. 16:00

A Pennsylvaniában található vidám küllemű családi ház, több mint fél éve eladó ráadásul jócskán áron alul. Az olcsó kikiáltási ár ellenére, valamiért mégsem akarja senki megvenni.

A világhírű ház tulajdonosai, annak ellenére, hogy látták a filmet - melynek otthonuk is része volt- nem érik, miért nem kell senkinek sem, az áron alul kínált tágas, kétszintes kertes ház. Az eladási sikertelenséget annak tudják be, hogy a négy szobához csak egy fürdőszoba tartozik. Az érdeklődő azonban máshogy vélekednek, hiszen „ez mégiscsak Buffalo Bill ház”- mondta a Telegraphnak a ház ingatlanosa.

Az 1991-es Bárányok Hallgatnak trilógia számos, azóta ikonikussá vált jelenetét ugyanis ebben a házban forgatták. A forgatókönyv szerint ebben a külvárosi kertes házban élt Buffalo Bill, az elmebeteg sorozatgyilkos, aki a pincében nyúzta, majd ölte meg áldozatait. A ház eladhatatlanságát valószínűleg ezek a jelenetek okozták, pedig valójában a házhoz nem tartozik pince! Azokat a jeleneteket nem ott vették fel.

A ház egyébként a második legtöbbet keresett és „klikkelt” ház a realtor.com oldalán, de filmbéli szereplése inkább a Bárányok rajongóit vonzzák az ingyen „tárlatvezetésre”, mintsem a valódi vásárlókat.

A ház eredeti kikiáltási ára tavaly augusztusban, amikor meghirdették 300 000 dollár volt, de a milliónyi megtekintő közül senki sem akarta megvenni, ezért 50 000 dollárral kevesebbért árulták tovább. Jelenleg, még mindig nem sikerült eladni a filmbéli Buffalo Bill lakását, az eredeti tulajok pedig nagyon aggódnak, hogy soha nem fognak tudni túladni rajta.

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Kép: cdn.uinterview.com)