Jump to content

A Designers Guild és a Christian Lacroix, avagy az idei év tavasz-nyári szőnyegkínálata

2016. 06. 10. 16:00

Új szőnyegekkel bővült a közelmúltban a Designers Guild és Christian Lacroix kínálata. A két népszerű márka különböző színvilágú, hangulatú és mintázatú darabszőnyegeket mutatott be. Elképesztő darabok jönnek!

Az új kollekció merész, impozáns szívvilágú és a legkülönbözőbb stílusú enteriőrökhöz is jól illenek, különleges minőségűek és jól kombinálhatók a márkák korábbi modelljeivel.

A hagyományos, egyszínű szőnyegek széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy bármely falszínhez és berendezési tárgyakhoz passzoló darabot válasszunk, míg a virágmintás szőnyegek a tavasz huncutságát és a nyár pompáját varázsolják otthonunkba.

A klasszikus elegancia mentén építkező darabok újraértelmezik az 90-es évek virágmintás dizájnját, amivel modern eklektikus hatást érnek el. A geometrikus formák is hangsúlyosak az idei trendben, amelyek könnyedén illeszkednek a mindennapi formákhoz.

A kollekcióból nem hiányoznak az extravagáns, intenzív színvilágot használó szőnyegkreációk sem, amelyek a legunalmasabb nappalit is a lakás középpontjává varázsoljál.

Beszereznéd őket? Irány a Hephaistos!

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
(Kép: cdn.shopify.com)