Jump to content

Keretezd be a tévéd, és tegyél tortatartót a fürdőbe!

2016. 06. 02. 19:00

A szokatlan megoldások nagyon hangulatossá tudják tenni a lakást. Nem kell ahhoz egy vagyont elköltened, hogy stílusos és dögös legyen otthonod, hiszen kiegészítők tucatja hever előtted!

Az ízlésesen berendezett lakásra is rálehet unni egy idő után, és egy szép új függöny vagy szőnyeg hamar rabul tudja ejteni az ember szívét, és innentől elindul a gépezet! Egy új ülőgarnitúra, kényelmes ágy, egy-két kiegészítő a fürdőbe és konyhába, és máris ott tart a dolog, hogy egy kisebb lakásfelújítás és nagyobb költekezés közepette szinte az egész lakás átváltozott.

Utóbbival semmi gond nincs, hiszen mindenki vágyik az újra, az izgalmasra, miért is kéne lemondani róla? A pénz miatt pedig nem kell aggódni, mert a legjobb kiegészítők ott bújnak meg a szekrényben! Íme néhány ötlet, hogy feldobd otthonod:

- optikai térnövelés és hangulatfokozás gyanánt az egyenes függönykarnist cseréld le ívesre, nem fogod megbánni!

- szintén egyedi stílust és több teret ad a szobának, ha a falakat csak háromnegyedéig fested csak be, a többit pedig fehéren hagyod

- keretezd be a tévéd! A klasszikus hatást keltő reneszánsz keretek nagyon látványosak tudnak lenni televízió burkolatként

- a fiókoknak is egyedi külsőt kölcsönözhetsz, ha oldalukat színes festékkel vagy tapétával borítod

-a hálót meghittebbé és romantikusabbá varázsolhatod egy nagyon egyszerű trükkel: fúrj függönykarnist az ágy köré és csíptess rá egy sejtelmes függönyt. Nem csak jól néz ki, hanem atmoszféra teremtő hatása is van!

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!
(Kép: harmonikum.com)