Jump to content

Öt stílusos ötlet, amitől otthonod olyan lesz, akárcsak egy katalógusház

2016. 05. 06. 19:32

Kétség sem fér hozzá, mindannyiunk lelkében ott fészkel a vágy, hogy otthonunk úgy nézzen ki, akárcsak a filmekben, vagy a lakberendezési magazinok borítóján díszelgő darabok. Az álom, most testet ölt.

Nem kell az IKEA-ba rohanni és felvásárolni a legújabb kollekciókat, mert attól ugyan modernebb lesz, viszont semmiképp sem lesz meg a helyiség egyedi, rád jellemző hangulata. Ám néhány kreatív, és ötletes apróságtól igen! Legtöbbjük amúgy is fellelhető minden lakásban, csupán új életet kell lehelni beléjük, hogy onnantól kezdve varázslatos enteriőr-őrként, mindig hangulatossá tegyék nappalid, hálód vagy a dolgozószobát. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót, válogass kedvedre és imásodhoz hűen.

Befőttesüveg. Kinek ne rejlene vagy egy tucat a konyhaszekrény mélyén? Valószínűleg mindenkinek van egy-két elfekvőben, ami jó hír, ugyanis egyedi tároló rekeszeket készíthetsz belőlük, amivel máris sok helyet felszabadítottál a fürdőszobában! Tetszik? Itt a videó, ami lépésről-lépésre bemutatja elkészültét.

Értelmezd újra a függönykarnis fogalmát, és engedj teret a természetnek, még házon belül is. Egy-egy extrémebb darab nagyon fel tudja dobni a nappali vagy hálószoba falát, a végeredménynek pedig csak a kreativitás szab határt. Még több inspirációért katt ide.

Utálod a kábelköteget és legszívesebb a föld mélyére süllyesztenéd? Ne tedd, mert kiváló dekorációs elem lehet belőle. Ugye, hogy milyen jól mutat? Íme még néhány

A villanykapcsolót is új köntösbe bújtathatod hangulatod szerint, és kedvenc mintáiddal ellátva.

Végezetül egy lámpa, ami szinte megragadja a tekintet, és ami nem másból, mint papírból készült! Az origami szerelmesei és a végtelen türelemmel megáldott emberek lakásából nem hiányozhat. Kedved kaptál hozzá? Ide kattintva megtalálod az instrukciókat, ami alapján elkészítheted.

 

További érdekességekért, bátran keresse fel a Ház és Otthon Facebook oldalát!
(Kép: brightside.me)