Jump to content

Nagy tudás, kis energiafelhasználás. Mi az?

2015. 09. 10. 11:15

Bizonyára ti is nagyon várjátok, a mosógép csereprogram legizgalmasabb részét, amikor kiválaszthatjuk otthonunk legújabb készülékét. Gondoljatok arra, hogy évekig fogjátok használni, legyetek tájékozottak a választásnál!

Napjainkban egyre nagyobb divat a modern stílusú konyhákban elhelyezett mosógép. Ennek két oka lehet: a fürdő olyan kicsi, hogy nem fér el benne, a másik ok pedig, hogyha egy helyre koncentráljuk a feladatokat, kényelmesen mindent szemmel tarthatunk. Ha te is ezt a megoldást fontolgatod a funkcionalitás mellett, érdemes odafigyelned a dizájnra és az energiahatékonyságra is, hiszen ezek nagy szerepet játszhatnak a döntés során, ha otthonod egy új bútordarabbal bővül.

Európa egyik vezető háztartási gép gyártója, a szlovén Gorenje például folyamatosan felhasználói véleményeket gyűjt, melyeket 60 éves tapasztalattal és kísérletezéssel vegyítve praktikus funkciókká alakít át, hogy minden életstílusnak megfelelő készülékeket kínáljon a modern élet kihívásaihoz.

Mire figyelj oda a mosógép kiválasztásnál, hogy a legjobbat vihesd haza?

Érdemes tudnod, hogy az egyes készülékeket - az Európai Uniós irányelveknek megfelelően - energiacímkékkel látják el, és eszerint osztályozzák őket. A Gorenje legtöbb modellje például A+++ vagy A-30 %-os energiaosztály besorolással büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy 30 %-kal kevesebb energiát használ, mint az „A” energiaosztályba tartozó társai.

A piacon egyedülálló, többfajta színben is elérhető modellek számtalan mosási módot kínálnak a legváltozatosabb esetekhez. Bizonyára veled is előfordult már, hogy a nem megfelelő tisztítás még inkább beledolgozta a foltot a ruhádba, csökkentve annak a lehetőségét, hogy a következő mosásnál eltávolíthasd. A csúcstechnológiás modellek a leggyakoribb makacs foltok eltávolítására speciális funkcióval (StainExpert) rendelkeznek, amely nagyban megkönnyíti azok hatékony eltávolítását. A legújabb modellek inverteres motorja a megbízhatóság mellett rendkívül csendes és nagyon gyorsan eléri a maximális teljesítményt.

Ha mindig rohansz, a késleltetett indítás funkciót neked találták ki, hiszen egyszerűen csak be kell készítened reggel a mosnivalót, és beállítanod a gépet úgy, hogy a mosás akkorra érjen véget, mire hazaérsz. A készülék ugyanis, a kiválasztott programtól függően, automatikusan kiszámolja a mosásnak megfelelő kezdési időpontot. Az ergonomikusan tervezett, extra nagy kerek ablak nagyban megkönnyíti a dob feltöltését, hogy akár 9 kg ruhát is belepakolhass. A mosóporral is spórolhatsz a környezetbarát Eco rendszer segítségével, hiszen megakadályozza, hogy a víz beáramlás során mosószer szivárogjon el, így akár további 20 %-kal csökkentheted mosópor kiadásaidat is.

Mi van még? Ha regisztrálod legújabb Gorenje szerzeményedet, plusz 1 év funkcionális garanciával bővítheted a jótállást! Gondolj arra, hogy évekig fogod használni, légy tájékozott a választásnál!

Nézz utána a legjobb ajánlatoknak itt!