Jump to content

Nyári otthon az erkélyen 2.

2015. 07. 28. 13:14

Hiányzik a városi életből az igazi nyár? Fogd a teraszod és változtasd nyári paradicsommá! Csak néhány egyszerű lépés és a nyári hónapokban nem is akarsz majd bemenni a lakásba!

1. Gondoskodj visszafogott, természetes fényforrásról, hiszen a nyáresti borozgatások az erkélyen a világ legegyszerűbb boldogságforrásai. Használj bátran mécseseket, gyertyákat, és égőfüzéreket a romantika megteremtéséhez.

2. Szerezz be egy jó minőségű árnyékolót, mely a kánikula forró napjain az égető napsütéstől, ősszel és tavasszal pedig a kisebb esőtől is megvédenek. Érdemes modern, jó minőségű kihúzható árnyékolót felszerelni, vagy erős vitorlásvászonból természetes tetőt varázsolni a fejünk fölé.

3. Dekorálj ugyanúgy, mint a lakásban! Ha meg tudod védeni az esőtől a teraszt, használj bátran szőnyegeket, puha párnákat, akassz képeket a falra! Ha van még helyed, alkoss egy kis rusztikus tároló szekrényt, ahova a leggyakrabban használt terasz-tárgyakat rejtheted: poharak, tányérok, szúnyogriasztó, evőeszközök, dugóhúzó - hogy ne kelljen mindig mindenért berohangálni.

4. Élvezd a jó időt!

(Fotó: homedec)