Jump to content

Bevállalós lakberendezési tippek 2.

2015. 07. 27. 14:45

Az élet olyan rövid, miért ne hoznál bevállalós döntéseket? Például a lakberendezésben is vállalhatsz néhány újítást, hogy otthonod még feltűnőbb, figyelemfelkeltőbb, merészebb és trendibb legyen!

1. Nem hagyományos bútorok
Az asztalnak nem biztos, hogy asztalnak kell lennie, az ágytámla pedig állhat akár deszkákból is. A szabály, hogy nincs szabály, eredetileg teljesen más funkciójú darabokból is lehet trendi bútort eszkábálni.

2. Felújított örökségek
Sokak számára problémát jelent a felmenőktől megörökölt bútordarabok elhelyezése egy olyan otthonban, ahova a stílus miatt nem igazán illik. Vedd fel a kesztyűt és illeszd be otthonodba a régi zongorát, komódot vagy antik csillárt úgy, hogy előtte átfested, felújítod, modernebbé teszed.

3. Festett mennyezet
Egyre nagyobb divat a mennyezetet is festeni. Válassz ki valamilyen menő színt, esetleg csíkokkal dobd fel a plafont. A sima falakhoz ráadásul remek kiegészítő dekor a nem sima mennyezet.

4. Fotótapéta
Szintén reneszánszát éli az egész falat betöltő fotóból készített tapéta. Válassz ki egy olyan fotót, melyet szívesen bámulnál nagyban is, és csináltass belőle tapétát!

5. Fellógatott növények
Különleges hangulatot és dimenziót ad otthonodnak, ha zöld növényeidet szokatlan módon helyezed el. Például lógasd fel a plafonra!

6. Élénk színű ajtó
Bármilyen helyiséget feldob, ha a semleges színek mellett akad egy élénk színű kiegészítő. Fesd be napsárgára vagy türkizkékre az ajtót vagy az ajtófélfát a vidám, kedélyes hangulatért!

(Fotók: popsugar)