Jump to content

Legyen helyed a fürdőben!

2015. 07. 01. 16:30

Legtöbbünknek túl kicsi a fürdőszobája ahhoz, hogy mindent úgy és oda pakoljunk, ahogyan szeretnénk. Ne hagyd, hogy a kompromisszumok elcsúnyítsák a fürdődet! Hoztunk néhány ötletet, melyekből talán te is ötletet meríthetsz saját fürdőszobád adottságaihoz igazítva.

Minden fürdő más és más, de itt van néhány általános ötlet, mely talán segít abban, hogy még több tárolóhelyed legyen.

1. Kád elé
A fürdőkád előtti rész általában semleges terület, hiszen ide soha senki nem épít be semmit. De miért is nem? A kád előtt húzódó vékony polc igazából nem vesz el túl sok helyet, viszont sok minden elfér rajta. A teteje lehet fából, de akár csempéből vagy márványból is, ráadásul kiváló pakolótér fürdés közben.
Egy picit nagyobbat kell lépni a kádba, de ennyi belefér...

2. Létra
"Ezerarcú létra" sorozatunkban már ódákat zengtünk arról, hogy mi mindenre jó egy régi, szépen kezelt és lefestett létra. Nos, a fürdőszobában az egyik leghasznosabb berendezési tárgy lehet, hiszen könnyen falhoz állítható, és megfelelő fok-szám esetén az összes törülközőt, köntöst és ruhát tartani tudja!

3. Borospalack tartó
Ha nincs elég fürdőszobai polcunk, vessünk be egy régi, rusztikus borospalack tartót! Összegöngyölve törülközőt is tarthatunk benne, de szép üvegcsékbe töltve tusfürdőt és sampont is tárolhatunk fektetve.

(Forrás és fotó: decoist.com)